Tean International is mede mogelijk gemaakt door:

Hoofdsponsoren

BouwCenter Goedhart uit Alphen aan den Rijn is het adres voor de aannemer, bouwspecialist en ZZP’er die bouwt, verbouwt en uitvoert. Met een compleet assortiment, dus één plek voor al uw bouwmaterialen. Alles staat pakklaar en is droog in te laden en we hebben één advies- en verkooppunt om u te ondersteunen bij elk project.

VolkerWessels is een van de initiatiefnemers van Bewuste Bouwers. Dit is een gedragscode voor bouwplaatsen, met als doel imagoverbetering en professionalisering van het omgevingsmanagement. Als werkmaatschappij van VolkerWessels hanteren wij deze gedragscode op de bouwplaats. De bouwplaats is ons visitekaartje!

In een notariskantoor gaat het vaak om moeilijke woorden. Maar het gaat vooral om mensen. Om ménsen met hun eigen persoonlijke verzoek. Die graag ook persoonlijk behandeld willen worden. Bij Kroes & Partners houden we van zo’n aanpak. Dat werkt wel zo prettig.

Vlasman B.V. uit Alphen aan den Rijn is een totaalsloopbedrijf die vele mogelijkheden kent. Sloopwerken, Boren & Zagen van beton, Koppensnellen, Asbestsanering; wij bieden het totaalpakket waarbij perfectionisme het uitgangspunt is. Vlasman B.V. beschikt over jarenlange ervaring in het vakgebied en kan u mede daarom uitstekend van dienst zijn.

Platinum Sponsoren

Gold Sponsoren

Silver Sponsoren

Bronze Sponsoren

Quality Sponsoren

Vrienden van Toptennis Alphen

Dessous
Aannemersbedrijf Van Mil
Amatec
Assurantiekantoor Hassefras BV
Bentvelzen Transport
Bloemen Architecten
Claassen, Moolenbeek & Partners
Clownfish Creatieve Communicatie
Creatieve Geesten
Deerenberg & Van Leeuwen Makelaars
Future Breda

Ovendo
Gek van Fietsen.nl
Glascentrale Middenholland
Grafisol B.V.
G&S Floor Design
Huigen Wonen
IntoMedia
Makelaardij Van Brussel
Marc Vermeulen – Administratie & Advies
Middelkoop en Partners Accountants
Munneke Lourens advocaten

Pursue Personal Training
SAFECon
SWO Splinter
Uipkes Houten Vloeren
Vialente
Van Lierop
VMD
Ward Posthuma
Wijnbar&Zo
Wille Donker advocaten