Adres

TEAN International wordt gehouden op de tennisbanen van de Alphense Tennisclub :
Prins Bernhardlaan 37
2404 NE Alphen aan den Rijn
tel: + 31 (172) 47 44 98
 

Routebeschrijving

Alphen aan den Rijn is prima te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. U kunt via  www.9292ov.nl  uw reis plannen naar TEAN International. Met de auto is het ongeveer een half uur rijden vanaf de grote steden in de Randstad (Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag).

Amsterdam e.o.:

Neem vanaf de A4 de afslag Alphen aan den Rijn/Leimuiden. U komt dan op de N207 die U volgt tot aan Alphen. Ga rechtsaf de Eisenhouwerlaan op (richting centrum). Deze weg blijft U volgen (pas op voor de flitskasten). De Eisenhouwerlaan gaat over in de Prins Bernhardlaan. Volg de weg tot aan de eerste rotonde. Het tennispark ligt achter het hoge gebouw aan uw rechterhand. Zie verder parkeerinstructies.

Gouda/Rotterdam/Utrecht e.o.:

Vanuit Gouda en Rotterdam neemt U de A12 richting Utrecht. Neem de afslag Reeuwijk en ga via Bodegraven (N11) naar Alphen aan den Rijn. Vanuit Utrecht neemt U de A12 richting Den Haag en neemt U de afslag Alphen aan den Rijn (N11). Volg de N11 onder het aquaduct door. Ga bij de eerste verkeerslichten rechtsaf de Goudse Schouw op (richting centrum). Ga op de eerste rotonde rechtsaf richting Kerk en Zanen (Indiëlaan). Volg deze weg. Neem drie rotondes rechtdoor. Bij de volgende rotonde slaat U rechtsaf (Australiëlaan). Bij de eerstvolgende rotonde rechtdoor. Neem op de eerstvolgende rotonde de eerste afslag (Laan der Continenten). U gaat het spoor over. Bij de rotonde gaat u rechtdoor. Het tennispark ligt achter het flatgebouw aan uw linkerhand. Rij door tot aan de eerstvolgende rotonde (Raoul Wallenbergplein). Zie verder parkeerinstructies.

Leiden/Den Haag e.o:

Het makkelijkste rijdt U via de N11 (afslag N11 richting Alphen aan den Rijn op de A4 vanuit Den Haag). Ga op de N11 voor het aquaduct linksaf de Goudse Schouw op (richting centrum). Ga op de eerste rotonde rechtsaf richting Kerk en Zanen (Indiëlaan). Volg deze weg. Neem drie rotondes rechtdoor. Bij de volgende rotonde slaat U rechtsaf (Australiëlaan). Neem op de eerstvolgende rotonde de eerste afslag (Laan der Continenten). U gaat het spoor over. Bij de rotonde gaat u rechtdoor. Het tennispark ligt achter het flatgebouw aan uw linkerhand. Rij door tot aan de eerstvolgende rotonde (Raoul Wallenbergplein). Zie verder parkeerinstructies.

overzichtsfoto

Parkeren

De parkeerplaatsen behorende bij het tennispark van TEAN (genaamd ‘Bospark’), zijn alleen voor spelers en officials. Voor belangstellenden wordt bewijzering geplaatst naar de Castellum parkeergarage onder het stadhuis (ingang aan het Raoul Wallenbergplein). Op beide zondagen zijn de slagbomen bij de ‘Bospark’ parkeerplaats (ingang ‘Laan der Continenten) geopend. Op de finaledag zondag 9 september zijn ongeveer 50 plaatsen beschikbaar voor “vrij parkeren” via entree ‘Laan der Continenten’. Parkeercontrole zal bij beide ingangen plaatsvinden.

Parkeergarage Castellum:

€ 0,28 per kwartier of een gedeelte daarvan.
Maandag en dinsdag 07:00 – 22:00 uur
Woensdag t/m zaterdag 07:00 – 24:00 uur
Zondag 12:00 – 24:00 uur
Na betaling kunt u na sluitingstijd altijd uitrijden.