Wildcards naar Nederlanders en presentatie Davis Cupteam bij TEAN

Tallon Griekspoor is rechtstreeks toegelaten tot het hoofdtoernooi.

2 september 2017 ALPHEN – De organisatie van TEAN International, heeft, samen met de KNLTB, besloten wildcards voor het hoofdtoernooi te geven aan de Nederlandse tennissers Boy Westerhof en Jelle Sels. Ook is maandag de presentatie van het Nederlandse Davis Cupteam bij TEAN.

Tallon Griekspoor (343 van de wereld) en Botic van de Zandschulp (ATP322) zijn uiteindelijk, op hun ranking, rechtstreeks toegelaten tot het hoofdtoernooi. Daarom kwamen er twee wildcards vrij die aan de 31-jarige Boy Westerhof (345 van de wereld) en de 22-jarige Jelle Sels (ATP587), inwoner van Alphen aan den Rijn, zijn gegeven.

Florian Mayer en Damir Dzumhur hebben zich teruggetrokken uit het toernooi. Carlos Berlocq (ATP95) wordt hierdoor de hoogste speler die meedoet en is als eerste geplaatst. De loting voor het hoofdtoernooi is zondag 3 september om 12.00 uur.

Presentatie Davis Cupteam

De presentatie van het Davis Cupteam, dat van 15 tot en met 17 september in Den Haag speelt in de Davis Cup, is maandag 4 september om 14.00 uur op het Alphense TEAN park. Het team van Paul Haarhuis speelt tegen Tsjechië, dat in ieder geval aantreedt zonder kopman Tomáš Berdych.

Reacties:

  • Jaap

    Mooi dat Jelle een wc heeft gekregen. Verdiend. Alleen begrijp ik niet dat gijs brouwer, die een goed seizoen draait, hem niet wordt gegund. W1 jaar en gaat een mooie carrière tegemoet terwijl andere op hun retour zijn. Jammer.

    Reply

Plaats een reactie